slovensko english
Inline
Short-Track
Cycling
Derby
About us
Size chart
News

28. Junij 2019

Na 24 ur rolerskega maratona Le Mans tudi dve slovenski ekipi

Ljubljana, 28. junij 2019 (MOREL)- Na jutrišnjem rolerskem maratonu 24- ur Le Mans v Franciji bosta letos nastopili dve slovenski ekipi in to v moški in mešani moško-ženski konkurenci. V moški ekipi Skate Slovenia, kategorija Endurance bodo nastopili Aleš Gros, Gal Gros, Peter Korez, Rajko Česnik ( vsi RK Ljubljana), Matevž Remic (RK Kranj) in Gašper Koprivec (bivsi profesionalec, drzavni rekorder, itd. (več...)


22. Junij 2019

Boj za zeleno odločen, Ajdovščina Viscontiju

Ajdovščina, 22. junij 2019 (MOREL)- – Na kraljevski etapi 26. dirke Po Sloveniji se je pričakovano odvil odločilni boj za zeleno majico, in zdaj lahko praktično dokončno rečemo, da bo po letu 2011 slovensko pentljo znova osvojil Italijan Diego Ulissi (UAE Team Emirates). (več...)


21. Junij 2019

Diego Ulissi je zmagal 3. etapo dirke Po Sloveniji 2019 in oblekel zeleno majico (1)

Idrija – Italijan Diego Ulissi (UAE Team Emirates) je bil že v uvodnih etapah 26. dirke Po Sloveniji med najmočnejšimi kolesarji, vendar do zmage ni prišel. Danes se ni pustil presenetiti in je napadal na zadnjem vzponu, nato pa še na spustu do Idrije, kjer je slavil etapno zmago in je s tem tudi prevzel vodstvo v skupnem seštevku dirke. (več...)


20. Junij 2019

Dvojna slovenska zmaga po trilerju v Celju

Celje, 20. junij 2019 (MOREL)- Luka Mezgec (Mitchelton – Scott) prvi, Grega Bole (Bahrain-Merida) drugi! Sanjski zaključek druge etape 26. dirke Po Sloveniji za slovenske navijače kolesarstva, ki so bili le nekaj minut po zaključku dirke priča še enemu pomembnemu dogodku – Luka Mezgec je oblekel zeleno majico vodilnega na dirki. (več...)