slovensko english
Inline
Short-Track
Cycling
Derby
About us
Size chart
News

20. Junij 2019

Dvojna slovenska zmaga po trilerju v Celju

Celje, 20. junij 2019 (MOREL)- Luka Mezgec (Mitchelton – Scott) prvi, Grega Bole (Bahrain-Merida) drugi! Sanjski zaključek druge etape 26. dirke Po Sloveniji za slovenske navijače kolesarstva, ki so bili le nekaj minut po zaključku dirke priča še enemu pomembnemu dogodku – Luka Mezgec je oblekel zeleno majico vodilnega na dirki. (več...)


20. Junij 2019

Na dirki po Sloveniji tudi kolesarji s sladkorno boleznijo

Ljubljana, 18. junij 2019 (MOREL)- Letošnje kolesarske dirke Po Sloveniji se je udeležil tudi Team Novo Nordisk s sedmimi tekmovalci od 16 članov. Vsi člani imajo sladkorno bolezen tipa1 in raven krvnega sladkorja urejajo z inzulinom in vsi imajo enak biološki potni list kot drugi kolesarji na dirki, le da imajo člani tima NN zabeleženo, da si redno vbrizgavajo inzulin. (več...)


20. Junij 2019

Celjski župan izročil Mezgecu celjskega viteza

Celje, 20. junij 2019 (MOREL)- V Celju se z veliko veselja in ponosa zaključila druga etapa 26. kolesarske dirke Po Sloveniji. Zmagovalec Luka Mezgec, ki je iz rok župana Mestne občine Celje Bojana Šrota prejel pokal – celjskega viteza. (več...)


10. April 2019

32. MTM v ritmični gimnastiki- fotogalerija 2

Ljubljana- Zadnji vikend v marcu je v gimnastičnem centru na Viču potekal mednarodni turnir v ritmični gimnastiki 32.MTM. Tekmovalo je skoraj 200 tekmovalk iz Slovenije in tujine. Zaradi velikega števila tekmovalk in vaj smo v fotogaleriji objavili največ štiri fotografije ene tekmovalke. (več...)