slovensko english
Inline
Short-Track
Cycling
Derby
Quad
About us
Size chart
Cart
News

16. April 2018

Photos from the race 17. Oberbank Linz Donau Marathon inline skating

Photo gallery of all competitors taken on two spots on course. You can order all photos in high resolution for your album at cost of 4 euro per photo. Please send email to info@bont.si with your name, surname and photo numbers (see link below the photo) and we will send you the Proforma Invoice which you can pay with PayPal or SEPA. (več...)


12. Januar 2018

Adria Mobil ambiciozno v sezono 2018

Novo mesto, 12. januar 2018 (MOREL)- Novomeška ekipa ni doživela velikih sprememb za sezono 2018, a zimske priprave vseeno potekajo v duhu ambicioznih ciljev. Kolesarji in vodstvo so polni energije pred novo sezono, katere vrhunec bo zagotovo dirka Po Sloveniji, v rdeče-belem dresu pa boste videli tudi dva nova kolesarja. (več...)


18. Junij 2017

Na cilju na Rogli je bilo tudi veliko navijačev kolesarjev

Rogla,17. junij 2017 (MOREL)-Na cilju tretje etape dirke Po Sloveniji na Rogli, je bilo tudi veliko navijačev, ki so na vrh tudi prikolesarili. Nekatere smo ujeli v naš objektiv. (več...)


31. Oktober 2016

Foto utrinki iz tekaškega in rolarskega Ljubljanskega maratona

Ljubljana, V okviru tekaškega Ljubljanskega maratona so tudi letos, drugič, nastopili tudi roleristi na 21 km dolgi razdalji oziroma na malem maratonu. Na štartu jih je bilo 128 vseh starosti iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Češke, Poljske in Italije. (več...)


Starejše novice